Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 18 aprilie 2017, ora: 14:01
facebook twitter Feed rss
 

O copilă de 15 ani a încercat să se sinucidă chiar de Paşte. Fata a rămas internată la SJU Slatina

O copilă de 15 ani a încercat să se sinucidă chiar de Paşte. Fata a rămas internată la SJU Slatina

Sute de pacienţi au trecut pragul UPU Slatina în aceste zile de sărbătoare. După ce au fost investigaţi, 45 de olteni au rămas internaţi pe diferite secţii ale unităţii medicale slătinene. Printre ei şi o minoră de 15 ani, care a încercat să-şi pună capăt zilelor chiar de Paşte.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

O minoră de 15 ani s-a prezentat, duminică, la UPU Slatina după ce a încercat să se sinucidă prin ingerare de medicamente. Adolescenta, ce era însoţită de prietenul ei, a rămas internată în spital.

Directorul medical al SJU Slatina, medicul Cătălin Pătru, a precizat că doctorii slătineni au anunţat autorităţile.

„Am avut o tenativă de suicid. Este vorba de o minoră de 15 ani, ce a venit la spital însoţită de prietenul ei. Provine dintr-o familie cu probleme, mama fiind plecată la muncă, în străinătate. Medicii s-au ocupat de ea şi i-au făcut spălături. Copilul a rămas internat în spital şi am anunţat autorităţile”, a spus Pătru.

Doi pacienţi cu infarct, transferaţi la Bucureşti


Paştele a fost cu ghinion pentru sutele de pacienţi ce au fost nevoiţi să treacă pe la Urgenţe chiar în aceste zile. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina au fost nevoiţi să transfere doi pacienţi, ce suferiseră infarct, în Capitală.

În paralel, mai mulţi copii cu suspiciune de colică apendiculară au fost trimişi pentru investigaţii suplimentare la Craiova.

„Noi spunem că au fost zile normale la UPU, cu 150-170 de prezentări în 24 de ore. Au rămas internaţi 45 de pacienţi la SJU Slatina, iar doi olteni cu infarct au fost trimişi la Bucureşti. Câţiva copii cu suspiciuni de colică apendiculară au fost transferaţi la Craiova. Noi îi trimitem pentru confirmare, pentru că nu avem chirurg pediatru de serviciu în fiecare gardă”, a adăugat Pătru.

 
Alte articole din Sănătate:
1949 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API