Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Societate » 18 aprilie 2017, ora: 14:10
facebook twitter Feed rss
 

Un tânăr din Slatina a reuşit să returneze, cu ajutorul Facebook-ului, un rucsac cu acte şi bani

Acest articol conţine 2 poze
Un tânăr din Slatina a reuşit să returneze, cu ajutorul Facebook-ului, un rucsac cu acte şi bani

Cosmin Drăgulescu, un tânăr din Slatina, a reuşit să identifice cu ajutorul prietenilor de pe Facebook proprietara unui rucsac pe care acesta l-a găsit, sâmbătă, în centrul oraşului şi în care se aflau acte de identitate, cele ale unui autoturism şi o sumă importantă de bani, el returnând bunurile pierdute, chiar în a doua zi de Paşte. Momentul returnării actelor şi banilor a fost filmat şi postat pe site-ul de socializare.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Tânărul a găsit în centrul municipiului Slatina un rucsac în care se regăseau actele de proprietate ale unui autoturism, asigurarea, un permis de conducere, dar şi un portofel cu alte acte şi cu suma de 2.700 lei. Tânărul a fotografiat cartea de identitate pe care a găsit-o în rucsac, aparţinând unei femei, şi a postat-o pe Facebook rugându-şi prietenii să-l ajute să o găsească pe femeie.

Cosmin Drăgulescu a reuşit să identifice proprietara bunurilor pierdute, chiar în a doua zi de Paşte. El a fost contactat de soţul proprietarei rucsacului, căruia i-a cerut să descrie documentele conţinute.

„Sâmbătă, în timp ce mă plimbam cu copilul pe Esplanadă, am găsit un rucsac de femeie cu un portofel, cu documente ale maşinii - certificatul de înmatriculare, asigurarea, un portofel cu buletinul pe care cred că l-aţi mai văzut pe Facebook. Mulţumesc celor care l-au share-uit şi m-au ajutat să o găsesc. Are şi nişte bănuţi pe aici, nişte carduri, nişte iconiţe, card de sănătate şi aşa mai departe. Prima dată am fost contactat de proprietar, apoi l-am sunat să văd dacă ştie ce a pierdut soţia dânsului, dacă recunoaşte câteva elemente din poşetuţă. Am vorbit cu el şi au avut un Paşte cam nefericit şi acum încercăm să le facem o bucurie”, a spus Drăgulescu.

Tânărul a filmat toată întâmplarea şi a postat-o pe Facebook. Cosmin Drăgulescu a refuzat orice recompensă de la familia care pierduseră rucsacul în care să găseau bani şi acte.

Cei doi soţi au povestit că banii pierduţi erau pentru cumpărăturile pe care doreau să le facă pentru botezul copilului lor, care a fost programat pentru săptămâna viitoare.

Gestul tânărului din Slatina a generat un val de aprecieri, pe Facebook, internauţii comentând pozitiv.

„Gest incredibil din partea unui om cu un caracter mare. Felicitări, Cosmin Drăgulescu. Respect!”, a scris unul dintre utilizatorii site-ului de socializare.

 
Alte articole din Societate:
3184 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
2. cetatean 2  19 aprilie 2017, 11:21
Bravo! Asa oameni mai rar!
1. cetatean  19 aprilie 2017, 10:04
FELICITARI. De acesti oameni are societatea nevoie. Bravo lui.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API