Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Social » 18 aprilie 2017, ora: 14:35
facebook twitter Feed rss
 

Şomerii care doresc să muncească în străinătate au de unde alege

Şomerii care doresc să muncească în străinătate au de unde alege

Persoanele interesate să-şi găsească un loc de muncă în afară ţării au la dispoziţie o ofertă variată. Peste 800 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţia celor interesaţi, prin serviciul EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Cele mai multe locuri de muncă sunt în Malta, care caută 300 de şoferi de autobuz. Printre cerinţe se numără cunoaşterea limbii engleze, înţeles şi vorbit.

De asemenea, se mai caută personal medical pentru Marea Britanie. Dintre cele 280 de locuri de muncă, 140 sunt ca asistent medical generalist, 100 de  infirmier şi 40 de îngrijitor la domiciliu. În Germania, cele mai multe locuri de muncă oferite sunt în domeniul construcţiilor.

Oltenii interesaţi să-şi găsească un loc de muncă peste graniţe, se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt. Aceştia vor beneficia de consiliere, iar dacă îndeplinesc cerinţele angajatorilor vor fi îndrumaţi să-şi depună CV-ul online.
 
Printre ţările care şi-au prezentat oferta de lucru se mai numără Austria (6 posturi), Belgia (1 post), Danemarca (1), Irlanda (13), Norvegia (2), Olanda (1), Polonia (10-în domeniul articolelor textile), Cehia (70), Spania (4) , Suedia (9).

 
Alte articole din Social:
1152 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API