Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 19 aprilie 2017, ora: 14:46
facebook twitter Feed rss
 

Voinţa Băbiciu, victorie la masa verde cu Grădinile

Voinţa Băbiciu, victorie la masa verde cu Grădinile

Surpriza actualului sezon, Voinţa Băbiciu, ameninţă serios apirantele la barajul de promovare, după victoria la masa verde cu Viitorul Grădinile.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Ocupanta locului al treilea a avut câştig de cauză după contestaţia depusă la finalul partidei încheiate cu 2-2, contra celor de la Viitorul Grădinile.

Oficialii echipei Voinţa Băbiciu au contestat dreptul de joc al unui component la echipei adverse, răspunsul Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Olt fiind unul favorabil.

„Am câştigat cu 3-0 meciul cu Viitorul Grădinile, ne-am consolidat locul al treilea. În acest sezon nu avem obiectiv participarea la baraj, însă fiecare meci îl vom trata la victorie”, a precizat George Guţă, delegatul echipei Voinţa Băbiciu.

Cu punctele câştigate la masa verde, Voinţa Băbiciu se află pe locul al treilea, la un punct de Juventus Slatina şi la cinci lungimi distanţă de liderul AS Milcov.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. Pt Ciobanu.....  19 aprilie 2017, 19:58
Vai mama voastra....la ce bani dati la jucatorii aia trebuia sa defilati !!! Vise barajul .....poate mergeti pe acolo pe Olt la vreun baraj si ziceti si voi ca ati fost la BARAJ..!!!!
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API