Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Actualitate » 19 aprilie 2017, ora: 15:17
facebook twitter Feed rss
 

Vânzare de peste 32.000 lei în primele trei luni, la magazinul Fiscului oltean. Rafturile au rămas aproape goale

Vânzare de peste 32.000 lei în primele trei luni, la magazinul Fiscului oltean. Rafturile au rămas aproape goale

Marfă puţină pe rafturile magazinului aflat la parterul sediului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publici (AJFP) Olt. Deşi preţurile sunt atractive, o pereche de blugi plecând de la 10 lei, oltenii care doresc să facă achiziţii de la magazinul din incinta AJFP Olt nu prea au din ce alege. Cert este că în primele trei luni din acest an, Fiscul oltean a făcut vânzare de peste 32.000 lei.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

La nivelul judeţului Olt, valoarea bunurilor confiscate şi intrate în proprietatea privată a statului în primele trei luni ale acestui an a fost de peste 37.000 lei. În sold, la început de 2017 se mai aflau bunuri în valoare de 23.796 lei.

Reprezentanţii AJFP Olt au precizat că în primele trei luni au fost vândute mărfuri în valoare de peste 32.600 lei.

„Din valorificarea bunurilor propietatea privată a statului existente în stoc la 31 decembrie 2016 şi a celor intrate în perioada ianuarie-martie 2017, s-a încasat suma de 32.655 lei. Cele mai mari sume provin din vânzarea directă, 20.211 lei”,
spun reprezentanţii AJFP Olt.

Oltenii au cumpărata de la magazinul Fiscului produse alimentare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, produse de uz casnic, cele mai vândute fiind confecţiile şi încălţămintea.

După vânzarea acestor produse, în magazin a mai rămas marfă puţină, iar clienţii aşteaptă cu interes o nouă tranşă de produse.

Astfel, în acest moment pe rafturile acestui magazin mai există câteva perechi de papuci, preţurile variând între 1,5 lei şi 2,5 lei, câteva perechi de tenişi, preţul fiind de 10 lei şi câteva bluze de copii şi adulţi, preţuri 7,5 lei- 10 lei. Unii clienţi mai pretenţioşi spun că nu au de unde să aleagă produsele de care au nevoie, oferta fiind una redusă în această perioadă.

Bunurile supuse valorificării care, în această perioadă, devin necomercializabile, precum şi cele care nu au putut fi valorificate vor fi distruse sub supravegherea unei comisii de distrugere.

Reprezentanţii AJFP Olt nu pot preciza cu exactitate când va fi adusă marfă nouă, pentru că produsele confiscate trebuie să treacă prin mai multe comisii şi evaluări.

 
Alte articole din Actualitate:
1363 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API