Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 20 aprilie 2017, ora: 12:48
facebook twitter Feed rss
 

AS Milcov, pas important spre barajul de promovare

AS Milcov, pas important spre barajul de promovare

AS Milcov s-a impus pe terenul celor de la Voinţa Băbiciu, echipă ce, de asemenea, nu pierduse niciun joc în acest retur, scor 1-2. În urma victoriei înregistrate, gruparea pregătită de Ionuţ Tache a realizat un pas important în privinţa atingerii obiectivului, participarea la barajul de promovare.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

AS Milcov şi-a continuat invincibilitatea pe terenul unei echipe bune a Ligii a IV-a, Voinţa Băbiciu. După o primă repriză echilibrată, încheiată la egalitate, scor 0-0, gruparea pregătită de Ionuţ Tache s-a desprins în actul secund, prin golurile marcate de Amza şi Tudor. Gazdele au redus din diferenţă în minutele de prelungire, jocul din cadrul „intermediarei” închindu-se cu victoria celor de la AS Milcov, care şi-a consolidat statutul de lider.

Tache: „Un joc pe care dacă-l pierdeam, puteam avea probleme”


Antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, spune că în urma victoriei înregistrate, şansele de a participa la barajul de promovare sunt reale.

„Un joc pe care dacă-l pierdeam, puteam avea probleme. Cu victoria asta am mai făcut un pas către atingerea obiectivului. A fost o primă repriză echilibrată, adversarul a făcut un presing avansat, nu prea am avut realizări, dar asta a fost tactica. Le-am cerut jucătorilor să stăm bine în teren, pentru că în a doua repriză vor cădea fizic. Aşa a fost, am pus stăpânire pe joc, am reuşit să marcăm, am mai avut şi alte ocazii, important este că am obţinut cele trei puncte”, a declarat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache, după victoria cu Voinţa Băbiciu.

AS Milcov: Turianu, Căpraru, Preda, Ciurea, Ioniţă, Tudor, Precup, Florin Marin, Burcea, Amza, Iordache. Au mai evoluat: Mădălin Ion, Niculescu, Miu.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API