Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 20 aprilie 2017, ora: 14:26
facebook twitter Feed rss
 

Aşteptată cu interes, Legea Sportului va fi modificată. MTS: „Propunerea este în consultare, îşi urmează fluxul de avizare interministerială”

Aşteptată cu interes, Legea Sportului va fi modificată. MTS: „Propunerea este în consultare, îşi urmează fluxul de avizare interministerială”

O legislaţie clară, care să permită finanţarea fotbalului, este aşteptată cu interes de autorităţile publice locale. În această perioadă se lucrează la proiectul de modificare a Legii Sportului. Adoptarea unei legislaţii clare poate reînvia fotbalul slătinean, aflat într-un con de umbră, după ce municipiul reşedinţă de judeţ nu mai este reprezentat în competiţiile organizate de FRF.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

În legea actuală, există un articol care permite ca autorităţile locale să suporte toată gama de cheltuieli, inclusiv cele privind salariile, însă în normele de aplicare ale legii nu există. O legislaţie bine definită este aşteptată cu interes, iar în acest sens, Ministerul Tineretului şi Sportului, în colaborare cu alte ministere, lucrează la proiectul de modificare a legii.

Potrivit departamentului de comunicare din cadrul MTS, propunerea este în consultare.

„Propunerea de OUG este în consultare şi îşi urmează parcursul pe fluxul de avizare interministerială”, se arată în comunicatul remis de MTS.

Odată cu noua legislaţie, judeţul Olt ar putea fi reprezentat din nou pe harta fotbalului românesc. Pe lângă secţiile de box, atletism, handbal, karate, tenis de masă, lupte greco-romane, în cadrul Clubului Sportiv Municipal Slatina ar putea fi înfiinţată secţie de fotbal.

Supranumit sportul rege, fotbalul rămâne cel mai popular sport. De altfel, Slatina dispune de bază sportivă, terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai” fiind folosit în această perioadă de juniorii de la CSS Slatina.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API