Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Special » 20 aprilie 2017, ora: 16:35
facebook twitter Feed rss
 

Neurochirurgul originar din Movileni, Paul Pătraşcu, condus vineri pe ultimul drum

Neurochirurgul originar din Movileni, Paul Pătraşcu, condus vineri pe ultimul drum

Reputatul neurochirurg Paul Pătraşcu, şeful Secţiei de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, a încetat din viaţă la începutul acestei săptămâni.

de Diana Berbecaru
diana.berbecaru@gazetanoua.ro

Originar din comuna Movileni, satul Bacea, la doar 52 de ani, neurochirurgul a pierdut lupta cu boala. După o mai lungă suferinţă, miercuri, Paul Pătraşcu a încetat din viaţă.

Legat de locurile natale, medicul nu a uitat niciodată de unde a plecat. Absolvent al şcolii ginaziale din comuna natală, apoi al Liceului „Radu Greceanu”, Paul Pătraşcu a reveneit întotdeauna, cu drag, în judeţul Olt.

„Regret foarte mult dispariţia domnului doctor! A fost un om de bun simţ, niciodată nu a uitat de unde a plecat. Ne-a ajutat întotdeauna cu tot ce a putut, a adus calculatoare la şcoală, cărţi pentru bibliotecă. A ajutat bisericile de aici, din comuna noastră. Mă bucur că în anul 2013 i-am putut oferi titlul de cetăţean de onoare al comunei Movileni”, a declarat primarul comunei Movileni, Sorin Toma.

Colegii de la Spitalul Universitar Bucureşti au anunţat pe contul de socializare al unităţii medicale că trupul neînsufleţit al neurochirurgului a fost depus joi, la Biserica Sfânta Vineri, Şoseaua Titulescu, iar slujba de înmormântare va avea loc vineri, la ora 13.00.
 

 
Alte articole din Special:
3355 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API