Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 20 aprilie 2017, ora: 16:45
facebook twitter Feed rss
 

O femeie din Laloşu-Vâlcea şi-a omorât nou-născutul aruncându-l în hazna. Fapta abominabilă a fost descoperită de medicii Spitalului Slatina, care au anunţat poliţia

O femeie din Laloşu-Vâlcea şi-a omorât nou-născutul aruncându-l în hazna. Fapta abominabilă a fost descoperită de medicii Spitalului Slatina, care au anunţat poliţia

O femeie din localitatea Laloşu, judeţul Vâlcea, şi-a aruncat copilul nou-născut la WC-ul din curte, chiar luni, în a doua zi de Paşte, abominabila faptă fiind descoperită, marţi, după ce femeia a ajuns la Spitalul Slatina, cu dureri abdominale. Ea a rămas internată în unitatea medicală, fiind cercetată pentru omor.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Femeia din comuna vâlceană Laloşu s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Slatina, marţi după-amiază, la nici 24 de ore după ce născuse şi îşi aruncase pruncul la WC. Ea acuza dureri abdominale şi a ales să vină la unitatea medicală olteană dat fiind că între Laloşu şi Slatina sunt doar aproximativ 50 de kilometri.

Medicii slătineni şi-au dat seama că femeia născuse şi au anunţat poliţiştii. Se pare că ea nu se afla la prima naştere.

„Marţi după-amiaza, s-a prezentat o femeie cu semne de lehuzie imediată, evidentă, cu hemoragie. Naşterea se întâmplase în mai puţin de 24 de ore. Medicii noştri au anunţat Poliţia Slatina, care la rândul lor i-au anunţat pe cei de la Vâlcea. Pacienta a rămas internată la Spitalul Slatina”,
a declarat directorul medical al Spitalului Slatina, medicul Cătălin Pătru.

Poliţiştii au descoperit, ulterior, fătul în WC-ul din curtea gospodăriei femeii din comuna Laloşu. S-a dispus efectuarea unei necropsii, care a stabilit că pruncul se născuse viu şi sănătos.

Femeia este, în prezent, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, pe numele ei fiind deschis un dosar pentru omor.

„Marţi, femeia s-a dus la Slatina, cu dureri abdominale. Medicii şi-au dat seama despre ce este vorba şi au înştiinţat organele pentru cercetări. În primă fază, poliţiştii au efectuat cercetări pentru lămurirea situaţiei şi stabilirea împrejurărilor în care a decedat nou-născutul. În urma necropsiei, se pare că fătul ar fi fost sănătos, astfel că dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea, fapta fiind de competenţa lor. Femeia este cercetată pentru omor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu.

 
Alte articole din Sănătate:
2354 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API