Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 21 aprilie 2017, ora: 11:53
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. Cinci răniţi într-un accident rutier, la ieşirea din Balş spre Corbeni

Acest articol conţine 7 poze
FOTO. Cinci răniţi într-un accident rutier, la ieşirea din Balş spre Corbeni

Cinci persoane au ajuns la spital, vineri, după ce cele două autoturisme în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier, la ieşirea din Balş spre localitatea Corbeni.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că accidentul s-a petrecut pe DJ 643, la ieşirea din Balş spre Corbeni, două autoturisme fiind implicate.

Cinci din cele şase persoane care se aflau în cele două autoturisme au fost transportate la spital.
 
„Şase persoane se aflau în cele două maşini, iar cinci au necesitat îngrijiri medicale. Victimele sunt trei femei şi doi bărbaţi. Ligia D., în vârstă de 57 ani, cu traumatism cranio-cerebral, Ramona D., în vârstă de 31 ani, tot cu traumatism cranio-cerebral, Liviana D., în vârstă de  31 de ani, cu traumatism cranio-cerebral. Este vorba de o mamă şi două fiice gemene care se aflau într-o maşină, iar în cealaltă maşină se aflau doi bărbaţi: Constantin C., în vârstă de 65 de ani, cu traumatism la membrul inferior stâng şi Ştefan N., în vârstă de 67 de ani, cu traumatism la umăr şi traumatism genunchi stâng”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu.                       

Una dintre cele două tinere a fost transportată de ambulanţă la Spitalul Craiova, celelalte victime ajungând la spitale din Balş şi Slatina.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească şi împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

 
Alte articole din Eveniment:
1528 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API