Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 21 aprilie 2017, ora: 12:34
facebook twitter Feed rss
 

Tache: „S-a format o cooperativă împotriva noastră”

Tache: „S-a format o cooperativă împotriva noastră”

Lupta pentru accederea la barajul de promovare în eşalonul al treilea se dă pe toate fronturile, deşi în ultimii ani reprezentantele judeţului Olt n-au reuşit să treacă de baraj sau dacă au făcut-o s-au desfiinţat la scurt timp. În actualul sezon, AS Milcov şi Juventus Slatina luptă pentru câştigarea campionatului, implicit susţinerea barajului de promovare în Liga a III-a, însă mai sunt echipe puternice, care pot încurca planurile celor două formaţii. Acuzată că este favorizată de arbitri, AS Milcov iese la rampă. Antrenorul Ionuţ Tache susţine că s-a format o „cooperativă” împotriva echipei pe care o pregăteşte.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Acuzată de alte competitoare că este favorizată de arbitri, pentru a ajunge la barajul de promovare, AS Milcov se apară. Antrenorul Ionuţ Tache este de părere că adversarele au format o coaliţie împotriva echipei pe care o pregăteşte. Printre grupările care au acuzat AS Milcov că este ajutată de arbitri se numără Vediţa Coloneşti, Vedea Văleni şi Voinţa Băbiciu, formaţii pe care Juventus Slatina urmează să le întâlnească în jocurile viitoare.

„Am vrut să evit să dau replică celor care au spus că echipa noastră a câştigat fiind ajutată de arbitri, dar mi se pare lipsă de respect din partea unor oameni, care consider că nu au educaţie sportivă. Se pune în umbră munca noastră. Oficialul echipei Băbiciu se contrazice în declaraţii. Spune că au fost furaţi de arbitri, dar au primit golurile pe greşeli. Este lipsă de fair-play să loveşti în adversari. Sunt frustraţi şi nu pot să recunoască că o echipă este mai bună ca a lor. Eu nu am ieşit în presă să spun cum au câştigat cu Grădinile, la masa verde. În minutul 90, la 2-2, Grădinile a băgat în teren un jucător cu dublă legitimare, iar la finalul jocului Băbiciu a contestat acest aspect. Este dubios. De asemenea, spun că Juventus Slatina are echipă bună si nu au şanse nici la locul al doilea, să înţeleg că se vor da la o parte în meciul direct? Pot să mă gândesc că celelalte două echipe care au mai ieşit cu declaraţii în presă că au fost furate de arbitri au format o cooperativă împotriva naostră. Sunt curios dacă aceste echipe îşi vor apăra corect şansele în meciul cu Juventus Slatina. Am filmarea meciului cu Băbiciu, o pot pune la dispoziţia oricui doreşte. Nu mai suport să-şi bată joc de munca noastră. Am făcut cantonament, facem trei antrenamente pe săptămână, ne pregătim intens, rezultatele sunt rodul muncii echipei”,
a declarat antrenorul celor de la AS Milcov, Ionuţ Tache.


AS Milcov este liderul primului eşalon fotbalitic judeţean, cu un avans de patru puncte faşă de Juventus Slatina, care are un meci mai puţin disputat.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API