Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 21 aprilie 2017, ora: 13:37
facebook twitter Feed rss
 

Opt posturi de medic, scoase la concurs de SJU Slatina. CJ Olt a aprobat cooptarea doctorilor noi

Opt posturi de medic, scoase la concurs de SJU Slatina. CJ Olt a aprobat cooptarea doctorilor noi

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au început demersurile pentru scoaterea la concurs a opt posturi de medic. CJ Olt, ordonatorul de credite, a aprobat cooptarea doctorilor noi la nivelul celei mai mari unităţi medicale din judeţ.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Conducerea SJU Slatina continuă seria angajărilor de medici, urmând a fi reluate concursurile. Astfel, unitatea medicală are nevoie de doi doctori la UPU Slatina, unul la Cabinetul de Alergologie şi cel de Medicină Sportivă din Ambulatoriul integrat, două posturi la Anestezie Terapie Intensivă, unul la Medicină Internă şi un post la Oftalmologie.

Directorul medical al SJU Slatina, medicul Cătălin Pătru, a declarat că cele opt posturi vor fi publicate în curând în revista de specialitate, urmând ca apoi să fie organizate concursurile de ocupare a locurilor disponibile. Multe dintre aceste posturi, precum cel de la Cabinetul de Medicină Sportivă şi Alergologie, au mai fost scoase la concurs în ultima perioadă, însă niciun doctor nu s-a arătat interesat să vină la Slatina.

„Am început demersurile pentru angajarea de noi medici. Am obţinut aprobarea din partea ordonatorului de credite, CJ Olt. Acum am făcut demersuri la Ministerul Sănătăţii pentru publicarea anunţului în revista Viaţa Medicală. Vom scoate la concurs două posturi la UPU Slatina, două la ATI, unu la Medicină Internă şi unul la Oftlamologie. Totodată, căutăm un medic alergolog, pentru că acest post este liber de mai mult timp, şi unul la Cabinetul de Medicină Sportivă, unde, după ieşirea la pensie a medicului Liviu Petrescu, a fost adus un doctor de la Craiova, care are încheiat un contract de prestări servicii”, a spus Pătru.

 
Alte articole din Sănătate:
2430 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. ADY  24 aprilie 2017, 08:08
Doctorii care au murit si cei ce au iesit la pensie de 1 an mai lucreaza ? Ei figureaza si acum pe site-l spitalului!
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API