Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 21 aprilie 2017, ora: 14:05
facebook twitter Feed rss
 

Sute de prezentări la UPU Slatina, într-o singură gardă. Oltenii, afectaţi din nou de viroze

Sute de prezentări la UPU Slatina, într-o singură gardă. Oltenii, afectaţi din nou de viroze

Temperaturile extrem de scăzute din aceste zile, neobişnuite pentru această perioadă, le-au creat probleme oltenilor. Peste 170 de olteni au solicitat asistenţă medicală de specialitate la UPU Slatina, într-o singură gardă peste 60 de pacienţi rămânând internaţi. Medicii slătineni au constat din nou o creştere a numărului de pacienţi ce s-au prezentat cu infecţii respiratorii.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Într-o singură gardă, la UPU Slatina s-au prezentat peste 170 de olteni, dintre aceştia 60 de pacienţi fiind direcţionaţi către secţiile unităţii medicale pentru continuare investigaţiilor şi stabilirea unor tratamente.

Directorul medical de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, medicul Cătălin Pătru, a declarat că numărul prezentărilor şi internărilor a depăşit cu mult o gardă obişnuită. Deşi la începutul acestei luni s-a înregistrat o scădere a virozelor, după Paşte medicii slătineni au constatat că numărul oltenilor ce se confruntă cu infecţii respiratorii a crescut din nou, doctorii punând această creştere pe seama vremii.

„În 24 de ore, într-o gardă, am înregistrat 170 de prezentări, din care 60 de pacienţi au rămas internaţi. Este destul de mult, peste media unei zile obişnuite, când avem 40-45 de internări. A început să crească din nou numărul oltenilor cu infecţii respiratorii, comparativ cu săptămâna anterioară. Punem această creştere pe răcirea bruscă a vremii”, a spus Pătru.

 
Alte articole din Sănătate:
1059 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API