Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 21 aprilie 2017, ora: 14:19
facebook twitter Feed rss
 

Peste 41 metri cubi material lemnos, confiscaţi la Grădinari

Peste 41 metri cubi material lemnos, confiscaţi la Grădinari

O societate comercială din comuna Grădinari a fost amendată de poliţiştii olteni cu suma de 1.000 lei, oamenii legii dispunând şi confiscarea a peste 41 de metri cubi de material lemnos pentru nerespectarea unor proceduri privind Sistemul Informatizat de Urmărire a Materialului Lemnos.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii olteni au identificat, joi, o societate comercială, cu sediul în comuna Grădinari, judeţul Olt, care nu a respectat obligaţia de a verifica veridicitatea codului unic, precum şi data, ora, minutul şi secunda, prin interogarea aplicaţiei SUMAL (Sistemul Informatizat de Urmărire a Materialului Lemnos) a unui transport de lemne.

„Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1 000 lei, conform Legii nr. 171/2010 modificată, privind sancţionarea şi stabilirea contravenţiilor silvice, iar cantitatea de 41,45 metri cubi material lemnos a fost confiscată şi predată în custodie reprezentanţilor Ocolului Silvic Slatina. Valoarea materialului confiscat este de 16.580 lei”,
se arată în comunicatul citat.
 

 
Alte articole din Eveniment:
1054 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Simona Ciocioană

Într-un con de umbră, din cauza lipsei performanţelor, sportul trebuie revigorat. Totul pleacă de la susţinere, de la cât investim în cel mai bun ambasador de imagine. O ordonanţă de urgenţă, dată în urmă cu câteva zile, este primul pas în resuscitarea sportului. Fie că vorbim de handbal, atletism, tenis sau sportul rege, fotb ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API