Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Luni, 29 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Societate » 21 aprilie 2017, ora: 19:29
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. Alegeri la PNL Olt. Mai mulţi liberali au părăsit sala, la discursul lui Ştirbu

Acest articol conţine 4 poze
FOTO. Alegeri la PNL Olt. Mai mulţi liberali au părăsit sala, la discursul lui Ştirbu

Mai mulţi membri PNL Olt, prezenţi vineri la şedinţa de alegere a noii conduceri a partidului, au plecat din sală în momentul în care preşedintele organizaţiei, deputatul Gigel Ştirbu, şi-a prezentat raport de activitate la şefia partidului.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean a PNL Olt, desfăşurată vineri după-amiază la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, a reprezentat ultima ocazia a deputatului Gigel Ştirbu de a vorbi din calitate de preşedinte al partidului.

Acesta a încerca să prezinte un raport al mandatului său din 2013 şi până în prezent, perioadă în care a condus organizaţia judeţeană a PNL din postura de interimar.

În momentul în care a luat cuvântul, deşi condusese deja o bună parte din şedinţă, mai mulţi liberali din sală s-au ridicat şi au ieşit, zarva creată făcându-i pe toţi cei prezenţi să-şi întoarcă privirile.

Potrivit surselor Gazeta Nouă, cei care au părăsit sala sunt foşti membri ai PDL, care de la fuziunea din 2014 au fost marginalizaţi şi prigoniţi de Gigel Ştirbu.

Cu toate acestea, Ştirbu a continua să se laude cu „realizările” sale. Deşi n-a reuşit să câştige nicio bătălie electorală în cei patru ani în care a condus PNL Olt, deputatul de Drăgăneşti s-a prezentat drept un învingător, toate prezentările sale începând cu sintagma „având în vedere că suntem într-un judeţ dominat de PSD”.
 

 
Alte articole din Societate:
2037 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

La finalul lunii aprilie, am participat la o conferinţă prin care DGASPC Olt anunţa finalizarea proiectului prin Mecanismul Financiar Norvegian prin intermediul căruia a fost înfiinţat Centrul de primire în regim de urgenţă pentru victimele violenţei în familie din judeţul Olt. Au fost prezentate statistici, filmuleţe şi ma ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Elena Nagy a închis poarta pentru CSM Slatina. Procentaj excelent, 169 de mingi apărate
Peste zece posturi de medic, disponibile la Spitalul Corabia
FOTO. Primarul din Giuvărăşti, cu roşiile şi problemele legumicultorilor în Parlament. Deputatul Stănescu: „Asocierea în cooperative este singura variantă”
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API