Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 26 aprilie 2017, ora: 17:01
facebook twitter Feed rss
 

Aproape 1.800 de autoturisme înmatriculate în judeţul Olt, în primele trei luni ale anului

Aproape 1.800 de autoturisme înmatriculate în judeţul Olt, în primele trei luni ale anului

Aproape 1.800 de autoturisme au fost înmatriculate, în judeţul Olt, în primele trei luni ale acestui an, potrivit Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (SPCRPCIV) din cadrul Instituţiei Prefectului.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit sursei citate, la sfârşitul trimestrului I al acestui an, fuseseră înmatriculate 1.776 de autoturisme.

„La nivelul judeţului Olt, parcul auto, la sfârşitul anului 2016, era de 107.481 vehicule înmatriculate, iar la sfârşitul trimestrului I al anului 2017 este de 109.257 vehicule înmatriculate”, se arată într-un comunicat de presă remis de Prefectura Olt.

Afluxul mare de solicitări de înmatriculare a autoturismelor către SPCRPCIV a venit după 1 februarie 2017, când a fost scos timbrul de mediu. 2.964 de programări au fost făcute, pe site-ul Prefecturii, de la introducerea aplicaţiei online şi până în prezent. Potrivit portalului, proprietarii de autoturisme au făcut programări inclusiv pentru luna august a acestui an.

Aplicaţia de programare online pentru înmatriculări auto a fost din nou modificată, în sensul suplimentării numărului de poziţii alocate pentru programări, începând cu data de 3 aprilie 2017, cu câte zece locuri în fiecare zi a săptămânii, pentru „Ghişeul nr.2”.

Pentru a preîntâmpina orice evenimente nedorite, la rubrica „Informaţii personale” a fost introdus un nou câmp de completat - „Serie de şasiu” - (număr de identificare).

Instrucţiunile pentru efectuarea unei programări: 1. Se selectează ghişeul; 2.    Se alege data dorită; 3. Se alege ora dorită; 4. Acum sunt active câmpurile pentru datele personale, care vor fi completate. Toate câmpurile sunt obligatorii. 5. Se apasă butonul „Trimite”; 6. Se confirmă/anulează programarea apăsând link-ul primit în mesajul trimis la adresa de e-mail din formular.

 
Alte articole din Administraţie:
841 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API