Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 27 aprilie 2017, ora: 11:57
facebook twitter Feed rss
 

Salubris a preluat o parte din atribuţiile Rupiah. Angajaţii de la salubritate vor mătura şi aleile de acces în blocuri, cele din parcuri şi locurile de joacă

Salubris a preluat o parte din atribuţiile Rupiah. Angajaţii de la salubritate vor mătura şi aleile de acces în blocuri, cele din parcuri şi locurile de joacă

Operatorul de salubritate din Slatina, SC Salubris SA, va desfăşura o serie de servicii publice pe care, în trecut, le desfăşura firma Rupiah SA, al cărei contract cu municipalitatea a fost reziliat, la finalul lunii februarie.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit unei hotărâri aprobate, marţi, de consilierii municipali, SC Salubris SA va prelua, pe lângă actualele activităţi, şi „activităţile de măturat manual şi mecanic, măturat manual a aleilor de acces în blocuri, aleilor pietonale, aleilor de acces în parcuri, a locurilor de joacă, precum şi situaţia coşurilor de gunoi (pe stâlp şi pe suport din: aleile de acces în blocuri, alei pietonale, alei acces în parcuri, locuri de joacă)”. Aceste activităţi erau făcute, anterior, de angajaţii Rupiah SA, firmă cu care Primăria Slatina nu se mai află în relaţii contractuale, de la sfârşitul lunii februarie.

Contractul dintre Salubris SA şi Primăria Slatina a fost modificat, în noiembrie 2016, schimbările urmând să intre în vigoare odată cu punerea în funcţiune a Sistemului Integrat de Management al Deşeurilor, administrat de Consiliul Judeţean Olt. După această dată, Salubris se va mai ocupa în Slatina doar de măturarea şi deszăpezirea străzilor. Modificarea contractului de concesiune privind delegarea gestiunii serviciilor publice de salubrizare din municipiu a fost făcută cu acordul părţilor.

Potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, Salubris achită municipalităţii o redevenţă de aproximativ 35.000 euro pe an, facturând către contabilitatea Primăriei Slatina facturi lunare de aproximativ 300.000 lei pe lună, pe timp de vară, şi de aproximativ 500.000 lei, pe timp de iarnă. Acestora li se adaugă şi banii încasaţi din contractele individuale cu slătinenii.

 
Alte articole din Administraţie:
989 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API