Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 3 mai 2017, ora: 15:08
facebook twitter Feed rss
 

Sala LPS Slatina intră în reabilitare la 1 iunie, atunci când handbalistele vor intra în vacanţă

Sala LPS Slatina intră în reabilitare la 1 iunie, atunci când handbalistele vor intra în vacanţă

Micuţa sala de la LPS Slatina va găzdui, după opt ani, din toamnă, meciuri pe prima scenă a handbalului românesc. Pentru a primi avizul FRH, începând cu 1 iunie vor începe lucrările de reabilitare. CSM Slatina va evolua, astfel, în faţa propriilor suporteri, urmând ca la sfârşitul anului, atunci când este preconizată finalizarea Sălii Polivalente din cartierul „Crişan”, echipa să se mute pe noua arenă sportivă, care va avea o capacitate de 3.000 de locuri.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Sala LPS Slatina va intra într-un proces de reabilitare, începând cu 1 iunie, astfel încât echipa de handbal CSM Slatina să evolueze, în Liga Naţională, în faţa propriilor spectatori.

Lucrările vizează schimbarea parchetului, amplasarea unor scaune de plastic în tribună, modernizarea vestiarelor şi a grupurilor sanitare. Odată cu finalizarea Sălii Polivalente, CSM Slatina va evolua pe noua arenă sportivă.

„Pe 1 iunie vor începe lucrările la sala LPS Slatina. În acest moment se lucrează la Sala Polivalentă, iar promisiunile sunt că va fi finalizată până la sfârşitul anului”, a precizat Gigi Vîlceleanu, viceprimar al municipiului Slatina.

Handbalistele slătinene vor intra în vacanţă pe 1 iunie, atunci când vor fi demarate lucrările de reabilitare la sală, chiar dacă sezonul se încheie pe 14 mai. Victorina Bora va mai continua două săptămâni antrenamentele, având în vedere vacanţa de vară destul de lungă.

 
Alte articole din Administraţie:
831 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API