Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 4 mai 2017, ora: 16:21
facebook twitter Feed rss
 

Lucrările pe Secţia de Pediatrie vor fi demarate luna următoare. Şantierul va comasa activitatea pediatrilor pe un singur etaj

Lucrările pe Secţia de Pediatrie vor fi demarate luna următoare. Şantierul va comasa activitatea pediatrilor pe un singur etaj

Lucrările la etajul al patrulea din Blocul Materno-Infantil al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina sunt aproape finalizate. Muncitorii efectuează ultimele retuşuri, urmând ca, în scurt timp, şantierul să se mute pe Secţia de Pediatrie. Lucrările sunt aşteptate cu nerăbdare de pediatrii slătineni, care vor fi însă nevoiţi să-şi comaseze activitatea pe un singur etaj.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

După transformarea etajului al treilea, unde funcţionează Secţia de Neonatologie, unde micuţii aduşi pe lume la Maternitatea din Slatina beneficiază de condiţii la standarde europene, conducerea unităţii medicale din Slatina a anunţat că lucrările la nivelul al patrulea sunt şi ele aproape finalizate.

Aceste lucrări de reabilitare de la etajul al patrulea fac parte din amplul proiect de modernizare a Secţiilor de Neonatologie şi Pediatrie, în valoare de 33 de miliarde de lei vechi, finanţat de CJ Olt.

În cadrul acestui proiect au fost terminate doar lucrările de la etajul al treilea, acolo unde a fost amplasată Terapia Intensivă pentru nou-născuţi, urmând ca luna aceasta să fie finalizat etajul al patrulea, aici fiind amplasate saloanele destinate mamei şi copilului.

Managerul SJU Slatina, Elena Vişan, a declarat că lucrările pe Secţia de Pediatrie, ce se întinde pe etajele şapte şi opt vor fi demarate în iunie. 

„Luna aceasta se termină lucrările la etajul al patrulea, iar de la 1 iunie se intră pe Secţia de Pediatrie, ce se întinde pe etajele şapte şi opt. După reabilitarea celor două etaje, Neuropsihiatria va fi relocată aici. Activitatea pe Secţia de Pediatrie va fi comasată pe un singur nivel, pentru a putea fi începute lucrările. Este bine că în perioada verii, la Pediatrie, numărul pacienţilor este mult mai mic decât în sezonul rece”, a spus Elena Vişan.

După finalizarea acestui proiect de pe Secţiile de Neonatologie şi Pediatrie, conducerea unităţii medicale din Slatina va implementa unul nou. De această dată, vor fi reabilitate cele două Secţii de Ginecologie, scara interioară a Blocului Materno-Infantil şi vor fi schimbate lifturile.
 

 
Alte articole din Sănătate:
963 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API