Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 12 mai 2017, ora: 14:06
facebook twitter Feed rss
 

O femeie de 60 de ani, anchetată pentru trafic de substanţe toxice pentru că a vândut, ilegal, raticid şi sulfat de cupru

O femeie de 60 de ani, anchetată pentru trafic de substanţe toxice pentru că a vândut, ilegal, raticid şi sulfat de cupru

O femeie în vârstă de 60 de ani, din Drăgăneşti-Olt, s-a ales cu un dosar de cercetare penală pentru trafic de produse sau substanţe toxice după ce a fost depistată de poliţişti, vineri, în timp ce vindea în Târgul săptămânal de la Movileni mai multe pungi de raticid şi sulfat de cupru.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt, produsele depistate au fost ridicate, femeia fiind cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de „trafic de produse sau substante toxice”.

„Polițiștii olteni au depistat o femeie, de 60 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, în  timp ce comercializa, fără drept, produse de protecție a plantelor, respectiv 52 pungi conținând raticid, a 100 grame fiecare, de proveniență românească, precum și 3 pungi a câte un kilogram sulfat de cupru”, se arată în comunicatul citat.


 

 
Alte articole din Comunitate:
744 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API