Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
CSM Slatina » 12 mai 2017, ora: 14:24
facebook twitter Feed rss
 

Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”

Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”

Victorina Bora a demarat negocierile pentru formarea unei echipe care să reuşească menţinerea în Liga Naţională, însă pretenţiile jucătoarelor sunt destul de ridicate. Antrenorul grupării slătinene spune că pe lista de achiziţii s-au aflat componente ale generaţiei ’89 a handbalului slătinean, care activează în Liga Naţională, dar cer salarii exagerate.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Victorina Bora, nu este de acord cu salarii de 4.000-5.000 de euro, chiar dacă este vorba despre Liga Naţională.

Banca tehnică a echipei slătinene va încerca să formeze o echipă competitivă păstrând plafonul salarial, astfel încât să nu se creeze diferenţe mari între jucătoare.

„Jucătoarele din Slatina cu care noi am discutat cer cel mai mult. Nu poţi cere 4.000-5.000 de euro. În primul rând că nu fac de banii astia. Salariile la Slatina sunt la zi, sunt rezonabile, există un plafon pe care nu-l vom depăşi. Nu vreau să creez haos în vestiar. O jucătoare de 5.000 de euro nu-mi câştigă de una singură meciul, mai bine de banii aceştia aduc câteva. Este foarte greu în primul an, mă refer la formarea echipei. În orice caz, trebuie să avem un lot de 18 jucătoare, campionatul va fi lung, dur, dacă nu ai bancă lungă, n-ai nicio şansă. Sunt multe jucătoare care doresc să vină să lucreze cu mine, însă rămâne de văzut dacă se vor înţelege în privinţa contractului. În orice caz, îmi doresc jucătoare sub 30 de ani, care să aibă experienţă pentru a le ajuta pe celelalte”, a precizat antrenorul echipei de handbal CSM Slatina, Victorina Bora.

Potrivit unor surse, oficialii echipei slătinene au purtat discuţii inclusiv cu Luciana Marin, lidera generaţiei ’89 a handbalului slătinean. Componentă a selecţionatei tricolore, Luciana Marin este medaliată cu bronzul mondial în 2015. În prezent, slătineanca activează la CSM Roman.

 
Alte articole din CSM Slatina:
1118 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. Luciana Marin  17 mai 2017, 17:07
Buna ziua!cu tot respectul pentru orasul meu de suflet si pentru echipa dar as dori sa mentionez ca nu am fost contactata de nici un membru al conducerii CSM pentru a evolua la echipa de handbal.Va rog sa va informati corect.Multumesc
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API