Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sănătate » 15 mai 2017, ora: 17:30
facebook twitter Feed rss
 

Start la înscrierea pentru concursul organizat de SJU Slatina. Sunt căutaţi alţi şapte specialişti

Start la înscrierea pentru concursul organizat de SJU Slatina. Sunt căutaţi alţi şapte specialişti

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina are nevoie de şapte medici, un alergolog, un cardiolog, un internist, un oftalmolog, doi medici cu specialitatea „medicină de urgenţă” la UPU Slatina, şi un medic de medicină sportivă pentru Cabinetul din Ambulatoriul integrat. Candidaţii îşi pot depune dosarele.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Candidaţii interesaţi să lucreze pe cele şapte posturi de medic scoase, luni, la concurs de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina îşi pot depune dosarele până la finalul acestei luni.

Unitatea medicală are nevoie de un alergolog pentru Cabinetul de alergologie şi imunologie clinică din Ambulatoriul integrat al spitalului, un medic pentru Cabinetul de medicină sportivă din Ambulatoriul spitalului şi un cardiolog tot pentru cabinetul din policlinică. Totodată, a fost scos la concurs un post de medic specialist cu specialitate „medicină internă”, dar şi un post de oftalmolog.

Pentru că numărul prezentărilor la UPU Slatina a crescut constant în ultima perioadă, conducerea unităţii medicale din Slatina caută să mai coopteze doi noi astfel de specialişti.

Începând cu 15 mai, candidaţii se pot înscrie în termen de 15 zile calendaristice, concursul urmând a fi organizat în cel mult trei luni.

 
Alte articole din Sănătate:
530 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API