Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 15 mai 2017, ora: 18:04
facebook twitter Feed rss
 

Trafic rutier închis pe strada George Poboran din Slatina, două zile la rând, pentru asfaltare

Trafic rutier închis pe strada George Poboran din Slatina, două zile la rând, pentru asfaltare

Circulaţia rutieră a fost blocată, în prima parte a zilei de luni, pe strada George Poboran, de la intrarea în Slatina dinspre Craiova, pentru lucrările de asfaltare, traficul fiind deviat pe strada Ionaşcu. Din acest motiv, cozile de maşini s-au întins până la Podul Olt.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Spre după-amiază, circulaţia rutieră pe această arteră a fost permisă pe un singur sens, Slatina-Craiova, iar marţi se va circula doar pe sensul invers, Craiova-Slatina.


Şeful Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP), Claudiu Dascălu, a declarat că, potrivit constructorului, lucrările de asfaltare se vor încheia, în aceste două zile.


„Marţi, traficul rutier va fi deviat, după ce luni, în prima parte a zilei a fost închis total. Marţi vom permite circulaţia doar pentru autoturismele care vin dinspre Craiova. Constructorul şi-a luat angajamentul că, în aceste două zile, va finaliza lucrarea de asfaltare”, a afirmat el.


Potrivit DASIP, proiectul „Reabilitare strada George Poboran” se ridică la 925.000 lei, fără TVA. Suprafaţa de reabilitare a trotuarelor este de 2.000 de metri pătraţi, iar cea a părţii carosabile este de 4.400 metri pătraţi.

 
Alte articole din Administraţie:
2130 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API