Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Eveniment » 16 mai 2017, ora: 10:21
facebook twitter Feed rss
 

UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar

UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar

Costin Vâlceleanu a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind cercetat împreună cu alţi angajaţi ai Primăriei Perieţi pentru delapidare şi fals.

de Ionuţ Jifcu
ionut.jifcu@gazetanoua.ro

Stirea iniţială

Primarul comunei Perieţi, Costin Vîlceleanu, a fost reţinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, fiind acuzat, alături de contabila primăriei şi de alţi angajaţi ai unităţii administrativ teritoriale, de delapidare şi fals intelectual.

 

Potrivit unui comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, în perioada 2012-2014, cei cinci inculpaţi în calitate angajaţi ai primăriei comunei Perieţi, respectiv ordonator de credit, şi-au însuşit diferite sume de bani din casierie pentru care au prezentat, ca documente justificative, facturi fiscale şi chitanţe ale unor societăţi inactive, documente pe care tot ei le-au completat.


Totodată, susţin anchetatorii, au întocmit în fals state de plată atestând prestaţii sociale fictive, retrăgând şi însuşindu-şi sumele de bani aferente operaţiunilor consemnate.


Primarul Costin Vîlcealeanu a fost reţinut, luni seara, iar ceilalţi patru angajaţi ai Primăriei Perieţi au fost plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, încă de la începutul săptămânii trecute.


„La data de 9 mai 2017, în cauză s-a dispus luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de  inculpaţii M.M, E.R.M., G.M.R. şi O.E., iar la data de 15 mai 2017 în cauză s-a dispus luarea măsurii reţinerii suspectului V.C.R”, se arată în comunicatul citat.

 

 
Alte articole din Eveniment:
2537 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
1. Apostolu  16 mai 2017, 20:33
Vilcelene,sincere pareri de rau,tati trebuia sa stie ca primaria este o treaba serioasa si sa nu te bage intre sacalii din primarie cu stadii vechi la smangla,de 20 de ani. Unii dintre ei au mai compromis anumite persoane!
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API