Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 16 mai 2017, ora: 12:06
facebook twitter Feed rss
 

Sindicaliştii Fiscului oltean, la negocieri cu ministrul

Sindicaliştii Fiscului oltean, la negocieri cu ministrul

Angajaţii Fiscului oltean şi-au părăsit, luni, birourile şi au intrat în grevă spontană, încercând să tragă un semnal de alarmă autorităţilor centrale privind noua Lege a salarizării. În uma acestei acţiuni de protest, liderii Sindicatului Finanţelor Publice Olt vor participa, miercuri, la o primă rundă de negocieri cu ministrul.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

După ce au făcut un protest spontan timp de două ore şi au paralizat întreaga activitate, angajaţii Fiscului oltean aşteaptă să vadă propunerile ministrului Finanţelor.

Preşedintele Sindicatului Finanţelor Publice Olt, Ion Popa, a precizat că toţi liderii de sindicat din ţară vor participa, miercuri, la o primă rundă de negocieri.

„Momentan, nu mai organizăm o formă de protest, urmând ca miercuri să mergem la negocieri cu ministrul. Toţi liderii de sindicat din ţară vor participa la această întâlnire cu ministrul. O să vedem care este poziţia ministrului şi a preşedintelui ANAF”, a spus Ion Popa.

Aproape patru sute de angajaţi ai Administraţiei Judeţene a Finanaţelor Publice Olt au intrat, luni dimineaţă, în grevă spontană, manifestându-şi astfel nemulţumirile faţă de noua Lege a salarizării.

Aceştia ameninţă cu noi forme de protest, dacă revendicările lor nu vor fi analizate şi soluţionate.

 
Alte articole din Comunitate:
508 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API