Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 17 mai 2017, ora: 13:08
facebook twitter Feed rss
 

Athletic n-a reuşit să aducă turneul zonal la Slatina. Competiţia juniorilor U11 se va disputa la Vâlcea

Athletic n-a reuşit să aducă turneul zonal la Slatina. Competiţia juniorilor U11 se va disputa la Vâlcea

În urma analizării documentaţiei depuse de cluburile care doreau să organizeze turneul zonal rezervat juniorilor Under 11, FRF a decis ca Râmnicu Vâlcea să fie gazda competiţiei. În acest condiţii, Athletic Slatina va lupta pentru accederea în semifinalele turneului zonal pe Stadinoul „Municipal” din Vâlcea.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

Calificată la turneul zonal Under 11, după ce a câştigat Campionatul Judeţean rezervat juniorilor E, Athletic Slatina nu va găzdui competiţia. FRF a decis ca meciurile să se dispute pe Stadionul „Municipal” din Râmnicu Vâlcea.

Cele şase echipe au fost repartizate în două grupe. Athletic Slatina va avea ca adversare Sport Kids Drobeta Turnu Severin şi Dinamyk Craiova. Din cealaltă grupă fac parte echipele LPS Târgu Jiu, CSM Râmnicu Vâlcea şi Steaua Bucureşti. Câştigătoarele celor două grupe se vor întâlni în meci direct, învingătoarea urmând a se califica în semifinalele turneului zonal, programat în perioada 2-4 iunie.

Athletic Slatina va susţine primul joc în compania celor de la Dinamyk Craiova sâmbătă, cu începere de la ora 11.00. Jocul cu Sport Kids Drobeta Turnu Severin este programat duminică, de la 11.00. Meciul dintre câştigătoarele celor două grupe se va disputa tot duminică, de la ora 16.00.

 
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API