Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Sport » 17 mai 2017, ora: 13:16
facebook twitter Feed rss
 

Junioarele II se pregătesc intens pentru cel de-al doilea turneu semifinal de la Târgu Mureş

Junioarele II se pregătesc intens pentru cel de-al doilea turneu semifinal de la Târgu Mureş

Calificată de pe primul loc la cel de-al doilea turneu semifinal, echipa de junioare II de la LPS Slatina pregăteşte intens meciurile decisive pentru a intra în lupta pentru medalie. Handbalistele aflate sub comanda lui Victor Dăbuleanu au fost repartizate în grupa C, alături de HC Activ Plopeni, LPS Brăila şi CSH Art Galaţi.

de Simona Ciocioană
simona.ciocioana@gazetanoua.ro

LPS Slatina este favorită în obţinerea calificării la turneul final, care va reuni cele mai bune opt echipe din ţară, însă tehnicianul Victor Dăbuleanu este rezervat. Acesta spune că nivelul este ridicat, iar pentru a fi sigur de calificare este nevoie de victorii pe linie.

„Toate echipele sunt bune, pentru că începe să cearnă sita de la acest nivel. Sunt jocuri puţine, iar dacă clachezi într-un meci este posibil să nu mergi mai departe. Trebuie tratate meciurile cu multă seriozitate. Important este că noi suntem în progres, este o generaţie apropiată valoric celei din ’89, mă interesează să crească din punct de vedere sportiv, pentru că rezultatele pot apărea datorită conjucturii”, a precizat antrenorul echipei de junioare II de la LPS Slatina, Victor Dăbuleanu.

Cel de-al doilea turneu semifinal se va desfăşura în perioada 26-28 mai pe teren neutru, gazda întrecerilor fiind Târgu Mureş.

 
Alte articole din Sport:
268 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API