Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Administraţie » 17 mai 2017, ora: 15:00
facebook twitter Feed rss
 

„Explo-Flora” îşi deschide porţile joi dimineaţă. Oltenii, start la cumpărături pe Esplanadă

„Explo-Flora” îşi deschide porţile joi dimineaţă. Oltenii, start la cumpărături pe Esplanadă

Esplanada va fi ocupată de flori începând de joi, când municipalitatea va organiza cea de a XXIII-a ediţie a evenimentului „Expo-Flora”. Deschiderea oficială este programată pentru ora 10.30, la această sărbătoare devenită deja tradiţie urmând să participe edilul Emil Moţ, dar şi viceprimarii Gigi Vîlceleanu şi Claudiu Stăncioiu.

de Florentina Ştefan Ciobanu
florentina.stefan@gazetanoua.ro

Week-end plin cu flori pentru slătinenii care vor tranzita începând de joi centrul oraşului. Primăria municipiului Slatina organizează cea de a XXIII-a ediţie a „Expo-Flora”, un motiv de promenadă şi bucurie în rândul slătinenilor.

Astfel, toţi cei care iubesc florile, societăţile din domeniul floral, producătorii sau comercianţii de flori şi material dendrologic trebuie să-şi dea întâlnire pe Esplanada din centrul oraşului, în perioada 18-21 mai. Este al patrulea an consecutiv când acest eveniment, ce are în centru zeci de specii de flori, este organizat în punctual zero al Slatinei, pe Esplanadă.

Startul la cumpărături şi la admiratul florilor va fi dat de primarul Slatinei, Emil Moţ, care va deschide oficial ediţia din acest an, joi, la ora 10.30. Edilul va fi însoţit de cei doi viceprimari Gigi Vîlceleanu şi Claudiu Stăncioiu, dar şi de o parte dintre consilierii locali.

La ediţia din acest an şi-au anunţat intenţia de participare 56 de agenţi economici, dintre care 27 sunt firme specializate în domeniul floral, restul fiind agenţi economici ce vor comercializa produse de artizanat, dulciuri şi jucării.

Pentru a putea să-şi vândă produsele în cadrul „Expo-Flora”, expozanţii trebuie să plătească o autorizaţie de funcţionare în valoare de 12 lei per zi, la care se adaugă o taxă de teren pentru expunere de doi lei pe metrul pătrat pentru fiecare zi.

 
Alte articole din Administraţie:
525 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API