Balş 15º C
Caracal 16º C
Corabia 16º C
Drăgăneşti-Olt 14º C
Piatra Olt 15º C
Potcoava 14º C
Scornicesti 14º C
Slatina 16º C
 
Marţi, 23 mai 2017   Mica publicitate Arhivă Contact Căutare:
 
Logo Gazeta Nouă
Reclama El Preco langa logo
Comunitate » 19 mai 2017, ora: 13:21
facebook twitter Feed rss
 

FOTO. „Compania de Apă Olt, de zece ani alături de comunitate”. Eveniment festiv la CAO Olt

Acest articol conţine 6 poze
FOTO. „Compania de Apă Olt, de zece ani alături de comunitate”. Eveniment festiv la CAO Olt

Compania de Apă Olt a sărbătorit, vineri, zece ani de la înfiinţare. Evenimentul a fost marcat prin dezvelirea unei plăci comemorative în curtea sediului central al CAO, prilej cu care directorul unităţii, Cătălin Uşurelu, le-a mulţumit tuturor celor ce de-a lungul anilor au sprijit furnizorul de apă şi canal.

de Diana Berbecaru
diana.berbecaru@gazetanoua.ro

Curtea Companiei de Apă Olt a fost plină, vineri dimineaţă. Furnizorul de apă şi canal a sărbătorit zece ani de la înfiinţare. La eveniment au participat vicepreşedinţii CJ Olt, Ioan Ciugulea şi Virgil Delureanu, viceprimarul Slatinei, Gigi Vâlceleanu, deputatul de Olt, Marius Iancu, primarul municipiului Corabia, Iulică Oane, viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu, dar şi angajaţii Companiei.

„Este o zi importantă pentru Compania de Apă Olt, sărbătorim zece ani de la înfiinţare, zece ani care înseamnă proiecte, investiţii, dar şi oameni cu experienţă în domeniu, oameni care aici au învăţat meserie. Suntem o companie care derulează proiecte foarte importante, avem în desfăşurare investiţii pentru cetăţeni. Suntem în slujba cetăţenilor, ne dorim să le oferim apă de cea mai bună calitate, pentru ei lucrăm, pentru ei existăm şi datorită lor, astăzi, suntem împreună aici”, a declarat directorul CAO Olt, Cătălin Uşurelu.

În prezent CAO este prezentă în Slatina, Caracal, Corabia, Scorniceşti, Potcoava, Piatra-Olt, Drăgăneşti-Olt şi în comunele Slătioara şi Vitomireşti. Dar nu toate aceste localităţi au înţeles, de la început, beneficiile aderării la CAO, lucru reamintit, vineri, de vicepreşedintele CJ Olt, Iona Ciugulea.

„Acum zece ani, împreună cu domnul preşedinte Paul Stănescu, am creat iniţiativa ADI Oltul, pentru care s-a lucrat foarte mult. Consiliul Judeţean a avut o mare deschidere pentru Compania de Apă. Eu spun că din cauză că unii dintre colegii noştri (primari - n. red.) nu au înţeles în acel moment că trebuie să facă parte din ADI Oltul am pierdut mari sume de bani, aproape 70 de milioane de euro”, a declarat Ioan Ciugulea.

Oficialităţile au vizitat şi Staţia de Epurare Slatina, obiectiv primordial pentru municipiu, realizat cu sprijinul fondurilor europene, în perioada 2009-2012.

„În toamna anului 2012 a fost pusă în funcţiune această nouă staţie de epurare, care a fost proiectată şi realizată pentru un echivalent de 72.000 de locuitori.  Slatina avea şi înainte de 2012 o staţie de eupurare, dar cu tehnologia pe care o utiliza, ce a anilor ’70-’80, apa care ieşea depăşea limitele impuse de legislaţia în vigoare”, a precizat şeful Sediului Secundar al CAO Olt, Florea Raţă.

Sâmbătă, începând cu ora 9.30, este organizată Ziua Porţilor Deschise la Staţia de Epurare Slatina, transportul fiind gratuit pentru slătinenii care vor să viziteze staţia, cu plecare de pe bulevardul A.I. Cuza - zona Vacanţa. La ora 13.30 vor fi premiaţi veteranii şi pensionarii Companiei de Apă Olt, persoane care au contribuit la dezvoltarea companiei.

 
Alte articole din Comunitate:
1266 vizualizări
Aveţi ceva de comentat?
Share/Bookmark
Numele dumneavoastră:
Introduceţi codul:
Comentariul:
Gazeta Nouă nu este responsabilă juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.
Ştiri pe bandă
 
OltDrum
Abonează-te la newsletter
 
 
Comentariul Gazetei
 
Florentina Ştefan Ciobanu

Comunitatea persoanelor gay a organizat, la finalul săptămânii trecute, un protest în Capitală. Manifestaţia vine în contextul în care se încearcă redefinirea familiei în Constituţie şi excluderea socială a familiilor diverse care trăiesc în ţară. Zeci de aşa zişi specialişti au ieşit în faţă, precizând că leg ...

Răsfoieşte ediţia tipărită
 
Ediţia din 20 decembrie 2016
Răsfoiţi pagină cu pagină, măriţi cu dublu click şi citiţi ziarul direct de pe calculatorul dumneavoastră.
Publicitate
 
Ultimele comentarii
 
Cimitirul Strehareţ, „business” pe seama suferinţei
Campania de marcare a parcărilor, îngreunată de cetăţeni. Angajaţii DASIP vor începe marcajele pe Aleea Muncii şi Aleea Lalelelor
Victorina Bora nu e de acord cu pretenţii salariale de 5.000 de euro. „Există un plafon salarial, pe care nu-l vom depăşi”
FOTO. Fermierul din Olt care dă lapte gigantului Danone. Investiţie de peste 1,6 milioane de euro, la Rusăneşti
UPDATE. Primarul din Perieţi, cercetat sub control judiciar
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”
Grevă generală de o zi, la Garda de Mediu? Sindicalist oltean: „Suntem încă în grevă, până primim un răspuns oficial de la Bucureşti”

© Copyright SC Total Media SRL | Textele şi fotografiile nu pot fi reproduse fără acordul titularilor de copyright.

powered by ciokix logo API