Băut şi cu permisul suspendat, la volan pe o stradă din Slatina

Un slătinean, în vârstă de 48 de ani, a fost depistat conducând în trafic având o alcoolemie 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice. De asemenea, avea şi permisul suspendat, alegându-se cu dosar penal pentru trei infracţiuni la regimul rutier.

 

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina au oprit la data de 22 iulie, ora 20.50, pentru control, pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Slatina, județul Olt, un autoturism condus de un bărbat, de 48 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române, polițiștii au constatat faptul că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce autovehicule suspendată.

„Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, refuzând recoltarea probelor biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei”, transmite IPJ Olt.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.