Social

2020-02-11, 10:13:16

„Aleargă pentru Corina”, eveniment dedicat strângerii de bani pentru tânăra din Slatina diagnosticată cu cancer

Slatina Running va organiza duminică, 16 februarie, un eveniment caritabil pentru a o ajuta pe Corina Rizescu, tânăra de 36 de ani, mamă a unui băieţel de nici doi ani, care are mare nevoie de sprijin financiar pentru a ajunge la o clinică din Turcia. Acţiunea „Aleargă pentru Corina” se va desfăşura în Parcul Tineretului din Slatina, cu începere de la ora 9.00.

Corina Rizescu, o tânără de 36 de ani din Slatina, soție și mămica unui băiețel în vârstă de un an şi opt luni are nevoie de o sumă de bani pe care familia nu şi-o permite pentru a învinge cea mai cumplită boală, cancerul.

Diagnosticată în vară cu cancer de col uterin stadiul 1B, după 23 de ședințe de radioterapie, tumoarea s-a extins către vezică și rectosigmoid, atingând stadiul 2B avansat. Şansa Corinei la viaţă o reprezintă clinica Anadolu din Turcia, dar pentru asta are mare nevoie de bani.

Duminică, pe 16 februarie, la ora 9.00, slătinenii care vor să o ajute sunt aşteptaţi în Parcul Tineretului, în cadrul evenimentului intitulat sugestiv „Aleargă pentru Corina”. Orice sumă donată poate fi o șansă la viaţă pentru Corina, care îşi doreşte să traiscă pentru a-şi creşte copilul.

Donaţii se pot face şi în contul RO64RZBR0000060017614344, pe numele Corina Rizescu. De asemenea, pe Facebook este organizată o strângere de fonduri.

Comentarii

Redacţia

2020-02-11 10:13:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...