Sănătate

2017-05-14, 15:31:47

Aparat nou de biochimie, la SJU Slatina. Rezultatele analizelor vor avea o acurateţe mai mare

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au reuşit să înlocuiască un aparat vechi de biochimie cu unul nou. Acesta a fost deja instalat în Laboratorul de analize din cadrul spitalului slătinean, rezultatele acestora având acum o acurateţe mai mare.

Un aparat de biochimie nou, de ultimă generaţie, a fost instalat în Laboratorul Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, acesta înlocuind unul vechi.

 

Directorul medical al SJU Slatina, medicul Cătălin Pătru, a precizat că acest aparat este folosit la procesarea probelor de sânge recoltate de la pacienţi, acurateţea fiind mai mare.

 

„Avem un aparat de biochimie nou care a înlocuit unul vechi. Este un model nouşi a fost instalat deja în laboratorul de analize. Aceste aparate sunt folosite zilnic şi mai pot da erori. Aşa că l-am înlocuit cu unul nou, iar rezultatele analizelor având acum o acurateţe mai mare. Cu ajutorul acestui aparat sunt procesate toateprobele de sânge”, a spus medicul Cătălin Pătru.

Comentarii

Redacţia

2017-05-14 15:31:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro