Administraţie

2021-02-23, 13:59:59

Autorizaţie de construire, emisă pentru un nou sector al Drumului Expres Craiova-Piteşti

Autorizația de construire pentru un nou sector din Drumul Expres Craiova-Pitești a fost emisă luni, potrivit Ministerului Transporturilor. Este vorba de aproximativ 5 kilometri din Tronsonul 1, cel care începe la Craiova, care în total are 17 kilometri.

Potrivit Ministerului Transporturilor, deși contractul pentru acest lot este semnat de doi ani, până astăzi exista autorizație doar pentru aproximativ nouă kilometri din lungimea totală de 17 kilometri. Motivul este interferența traseului din studiul de fezabilitate cu un câmp de sonde.

„De azi, se poate lucra pe mai bine de 80% din lungimea acestui tronson. În primăvară vom emite autorizația și pe ultimii ~3km (km 1+850 - km 5+000), după ce se finalizează exproprierile necesare pentru acest ultim sector”, transmit reprezentanţii Ministerului Transporturilor.


Comentarii

Redacţia

2021-02-23 13:59:59

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...