Comentariul Gazetei

2019-02-01, 14:38:33

„Buşon la buşon” şi moare asfixiat!

Un post naţional a difuzat, săptămână aceasta, o emisiune nouă, cu prezentatori noi şi concurenţi fete şi băieţi. Nu mă uit, nu sunt pasionată de acest format, însă fetele mi-au atras atenţia. De fapt, nu fetele, ci buzele lor. Au fetele acestea buze anormal de mari, umflate nefiresc în urma unor intervenţii care mai de care.

Ochii îţi rămân fix pe buzele lor, chiar dacă nu vrei acest lucru. „Botul” acesta mare este dorit astăzi de toate femeile din „înalta societate”. Nu înţeleg exact cum idealul femeii din această vreme a devenit: o talie de viespe, fund cât mai mare, sâni mari şi buze mari, cât mai mari, nefiresc de mari, fără a se ţine cont de fizionomia feţei tale. 

Fac asocieri foarte ciudate când văd aceste buze... cu fot felul de organe sau fiinţe.

Îmi închipui cum o femeie cu buzele acestea îşi sărută iubitul. „Buşon la buşon” şi omul moarte asfixiat! Nu mai poate să respire din momentul în care a fost mufat de domnişoara cu buzele în trendul vremii. Nu am nicio problemă cu femeile care apelează la acest tip de intervenţii, însă unele nu au măsură, iar rezultatul este, uneori, groaznic. Grav este că nici specialiştii care realizează astfel de intervenţii nu explică pacientelor că soluţia aleasă nu este potrivită şi că noile buze nu vor exprima niciodată senzualitate care să aprindă mintea unui bărbat!

Comentarii

Redacţia

2019-02-01 14:38:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...