Actualitate

2019-07-18, 14:42:28

CAO spală reţelele de alimentare cu apă din Slatina şi Slătioara. Nu se opreşte furnizarea apei

În vederea îmbunătăţirii calităţii apei potabile furnizate beneficiarilor, Compania de Apă Olt va efectua spălări ale reţelelor publice în Slatina şi Slătioara, săptămâna viitoare.

Programul acestor lucrări:

- 22 şi 23 iulie, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă din partea de jos şi din partea de sus a municipiului Slatina, de la ora 21.30 până a doua zi la ora 5.30;

- 24 şi 25 iulie, spălări ale reţelelor publice de alimentare cu apă potabilă, din partea de sus a municipiului Slatina şi din comuna Slătioara, de la ora 21.30 până a doua zi la ora 5.30.

„Pe parcursul desfăşurării lucrărilor şi o perioadă după finalizarea acestora, este posibil să apară o modificare a turbidităţii apei şi fluctuaţii de presiune”, transmite CAO.

Pe perioada desfăşurării lucrărilor, nu se opreşte furnizarea apei potabile.

Comentarii

Redacţia

2019-07-18 14:42:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...