Sănătate

2021-07-12, 12:05:34

CJ Olt accesează fonduri europene pentru dotarea Spitalului Slatina cu aparatură medicală modernă

Consiliul Judeţean (CJ) Olt dotează Spitalul Slatina cu aparatură medicală modernă şi cu mobilier, în cadrul unui proiect în valoare de peste 37 milioane lei, finanţat cu fonduri europene.

Consilierii judeţeni au aprobat, luni, proiectul „Îmbunătăţirea capacităţii de gestionare a COVID-19 la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, finanţat prin Programul Operaţional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

Valoarea totală a proiectului este de 37.237.388,58 lei, TVA inclusă, finanţarea din sursă externă fiind în procent de sută la sută.

„Avem un proiect pe fonduri europene ce vizează dotarea spitalului. A existat o măsură pe POIM pentru combaterea COVID, în cadrul căreia se puteau depune proiecte. Este un proiect în valoare de peste 37 de milioane lei prin care încercăm să dotăm spitalul cu aparatură medicală şi mobilier. Acesta este primul pas, urmează depunerea proiectului şi toată procedura privind licitaţia publică”, a declarat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.Comentarii

Redacţia

2021-07-12 12:05:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...