Administraţie

2018-12-20, 16:02:19

CJ Olt modernizează un drum de balast, cu banii economisiţi din PNDL

Consiliul Judeţean Olt vrea să modernizeze drumul dintre Morunglav şi Cârlogani cu bani de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, mai exact cu fondurile economisite.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că este vorba despre drumul judeţean DJ 644 Morunglav-Cârlogani, care în prezent este de balast.

„Proiectul privind acel drum e depus pe lista suplimentară pe Ordonanța 28. Sperăm că din economii să reușim să prindem acel drum la finanțare. Drumul este în acest moment balastat și încercăm să îl asfaltăm”, a declarat Oprescu.

Potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobaţi, joi, în cadrul şedinţei de consiliu judeţean, valoarea investiţiei se ridică la 9.941.884,968 lei, TVA inclusă.

Comentarii

Redacţia

2018-12-20 16:02:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...