Sport

2019-03-14, 10:39:41

„Crosul Primăverii-Slatina 5k” se va organiza pe 12 mai. 350 de alergători se vor alinia la start

În urma succesului înregistrat la prima ediție a evenimentului „Crosul Primăverii – Slatina 5k”, Primăria Municipiului Slatina și Consiliul Local Slatina anunță organizarea celei de-a doua ediții. Cei care iubesc mişcarea se vor putea înscrie la start în limita celor 350 de locuri. Câştigătorii vor primi premii în bani.

„Crosul Primăverii-Slatina 5 K” va fi organizat şi în acest an. Astfel, pe 12 mai, iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi să ia startul evenimentului. Numărul maxim de competitori ce se pot înscrie este de 350 de persoane. Câştigătorii vor primi premii în bani. 

Regulamentul concursului va fi afişat în curând pe site-ul Primăriei municipiului Slatina. Participarea la concurs se va face fără achitarea vreunei taxe. Traseul şi modalitatea de înscriere vor fi menţionate în regulament.

Anul trecut, startul crosului s-a dat din faţa magazinului Oltul. Organizatorii au premiat primii cinci câştigători la masculin şi feminin, indiferent de categoria de vârstă, primii trei câştigători la fiecare categorie de vârstă şi cei mai vârstnici participanţi. Comentarii

Redacţia

2019-03-14 10:39:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...