CSM Slatina

2011-07-06, 17:56:19

CSM se desfiinţează! Soluţia, preluarea de către investitorii echipei FC Piatra Olt

În condiţiile în care autorităţile locale şi-au retras sprijinul financiar, gruparea nou-promovată nu îşi va continua parcursul în viitoarea ediţie de campionat. Varianta salvatoare ar putea veni din partea investitorilor grupării FC Piatra Olt, care se află în negocieri privind preluarea divizionarei secunde.

Incertitudinea care a planat în cadrul grupării de fotbal CSM Slatina a adus o decizie previzibilă. Nou-promovata în eşalonul secund nu îşi va continua parcursul în viitoarea ediţie de campionat. Jucătorii au fost anunţaţi de conducerea clubului să-şi găsească alte înţelegeri.

 

„Ni s-a comunicat că echipa se va desfiinţa, să ne găsim alte înţelegeri. Primele de obiectiv s-au cam pierdut. Fiecare cât şi-a negociat, aveam o sumă de bani, nu mai contează. Trebuie să ne găsim alte angajamente, suntem jucători liberi de contract, aşteptăm oferte. Nu ştiu dacă va mai avea loc reunirea, din moment ce am fost sunat că se desfiinţează, ce rost are să mai vin de la Piteşti“, a declarat fundaşul central Sebastian Stănescu.


Vâlcov: „Se discută fuziunea cu o altă echipă”

 

Edilul municipiului, Darius Vâlcov, a declarat că autorităţile locale poartă negocieri privind fuziunea nou-promovatei cu o altă grupare. Acesta a precizat că celelalte secţii sportive nu sunt în pericol de desfiinţare.

 

„Primăria nu va mai continua finanţarea la echipa de fotbal. Contractele jucătorilor vor fi reziliate şi vor fi liberi să-şi găsească alte angajamente. Am înţeles că se discută fuziunea cu alte echipe. Celelalte secţii nu se vor desfiinţa, suntem în tratative cu Alro privind preluarea, dacă nu vor rămâne în cadrul Clubului Sportiv Municipal”, a declarat Darius Vâlcov.

 

Oprescu: „Se caută soluţii”

 

Marius Oprescu, unul dintre acţionarii grupării FC Piatra Olt, a declarat că s-au purtat negocieri, însă nu a fost parafată încă o înţelegere.

 

„La ora aceasta totul este la stadiul discuţiilor. Se caută soluţii pentru a găsi o cale, deoarece reglementările FRF nu permit fuziunea”, a precizat Oprescu.

 

În situaţia în care preluarea nu va fi posibilă, echipa de fotbal nou-promovată se va desfiinţa.
 

Comentarii

Redacţia

2011-07-06 17:56:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...