Sport

2019-03-18, 13:39:28

„Cupa Scorpion”, ediţie jubiliară. Clubul slătinean de karate a împlinit 10 ani de activitate

În acest weekend, în sala de sport din cadrul Şcolii Generale „Ştefan Protopopescu” din Slatina, s-a desfăşurat cea de-a IX-a ediţie a „Cupei Scorpion”, la care au participat peste 100 de practicanţi ai karate-ului. Competiţia a fost una jubiliară, clubul slătinean ACS Scorpion împlinind zece ani de la înfiinţare.

Peste 100 de sportivi de la 10 cluburi de karate din ţară au luat parte, în weekend, la „Cupa Scorpion”, ce s-a desfăşurat în sala de sport de la Şcoala Generală „Ştefan Protopopescu”. Competiţia a fost una aniversară, clubul ACS Scorpion, coordonat de Cristian Rezeanu, bifând zece ani de activitate.

Întrecerile s-au desfăşurat pe trei probe: kata, kumite şi king box. Competiţia a fost rezervată copiilor cu vârsta de 5 până la 18 ani. Fiecare club participant a primit diplome şi cupe.

Cluburile prezente la „Cupa Scorpion” au fost din Alba Iulia, Mediaş, Târgu Cărbuneşti, Timişoara, Reşiţa şi din zona Olteniei.Comentarii

Redacţia

2019-03-18 13:39:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...