Învăţământ

2021-02-11, 12:31:48

Elev de la „Minulescu” Slatina, testat pozitiv pentru COVID-19. Întreaga clasă a fost închisă

Un elev de clasa a XI-a de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” din Slatina a fost testat pozivit pentru COVID-19, iar activitatea întreagă a clasei a fost mutată în online.

Copilul a fost depistat pozitiv, marţi, cu virusul SARS COV-2. El participase la toate orele de curs, astfel că, în urma consultărilor dintre DSP Olt și conducerea unității de învățământ, s-a stabilit închiderea întregii clase.

„Deja avem un caz de coronavirus, la una dintre clasele de liceu şi această aglomeraţie nu este benefică. Cred că mult mai bine ar fi fost să mergem cu clasele care încheie un ciclu, a VIII-a şi a XII-a şi clasele mici, iar ceilalţi ori online, ori cu prezenţa pe jumătate”, a declarat directorul Colegiului, Cristian Ionescu.

Comentarii

Redacţia

2021-02-11 12:31:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...