Social

2020-05-29, 13:26:43

„La mulţi ani, micilor eroi”! 1 iunie, o zi specială pentru copiii din grija DGASPC Olt, în vremea pandemiei

Restricţiile din cauza pandemiei mondiale se răsfrâng şi asupra copiilor, care nu pot sărbători ziua de 1 Iunie, ca până acum. Şi micuţii aflaţi în grija DGASPC Olt vor avea parte de surprize, dar nu vor mai putea organiza spectacole ca în anii trecuţi.

Copilăria este o lume de poveste, o lume a inocenței, e o țară a viselor, e o țară a muzicii în care cântecul și poveștile sunt nemuritoare.

„Copiii ne luminează permanent sufletul, ne dau speranțe și noi bucurii în viață, fiind un adevărat  exemplu pentru noi adulții. La ei, supărările durează puțin, egoismul nici nu există, iar bunătatea e la rang de mare putere. Din păcate, dată fiind situația actuală, nu vom mai putea organiza spectacole împreună, dar copiii noștri, creativi, unici și plini de viață, vor organiza în fiecare locație propriul lor spectacol, vor cânta, vor dansa, într-un cuvânt se vor distra”, spune Rădiţa Piroşca, şefa DGASPC Olt.

Toţi copiii vor primi cadouri, dar şi diplome de merit.

„Din partea noastră vor primii cadouri și diplome de merit - DIPLOMA MICILOR EROI, pentru că în această perioadă au fost adevărați eroi, eroii noștri. Pentru toți copiii lumii, din suflet vă dorim doar bucurii! La mulţi ani!”, a adăugat Rădiţa Piroşca.

Foto arhivă

Comentarii

Redacţia

2020-05-29 13:26:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...