Sport

2021-09-14, 11:13:14

„Liga TSD Slatina” îşi va desemna câştigătoarea. Finalele miniturneului de fotbal se vor disputa astăzi, 14 septembrie

Turneul de minifotbal organizat de tinerii social democraţi, pe terenul sintetic de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, se apropie de final. Astăzi, 14 septembrie, se vor disputa finalele. Pentru trofeu vor lupta echipele Goldstrikers şi FC Pirelli, în timp ce finala mică va fi între Silver şi Șeptarii.

Timp de două săptămâni, pe terenul sintetic din cadrul Colegiului Naţional „Ion Minulescu”, zeci de tineri au oferit un spectacolo fotbalistic frumos, în cadrul turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina”, ajuns la cea de-a treia ediţie.

Cele mai bune echipe vor lupta, în această seară, pentru câştigarea trofeului. Lupta se va da între echipele Goldstrikers şi FC Pirelli, însă înaintea marii finale se va juca finala mică: Silver – Șeptarii, programată la ora 17.30.

Iubitorii fotbalului sunt aştepaţi să-şi susţină favoriţii, organizatorii pregătind o tombolă pentru cei care vor lua loc în tribună. Comentarii

Redacţia

2021-09-14 11:13:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...