Eveniment

2021-04-12, 15:40:34

Locul de testare a şoferilor pentru redobândirea permisului de conducere, mutat la fostul Liceu „Ion Mincu” din Slatina

S-a schimbat locul de testare a şoferilor care vor să-şi reducă periaoda de suspendare a permisului de conducere, potrivit unui comunicat remis de IPJ Olt.

Potrivit sursei citate, începând de miercuri, testarea se susţine în incinta fostului Colegiu Tehnic „Ion Mincu” din Slatina.

„Începând din 14 aprilie 2021, testarea conducătorilor auto pentru reducerea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule se va desfășura în fiecare zi de miercuri, începând cu ora 09:00, la o nouă adresă, în municipiul Slatina, strada Drăgănești, nr.25, județul Olt (sediul fostului Colegiu Tehnic „Ion Mincu”). Persoanele care urmează să susțină testarea trebuie să aibă asupra lor: cartea de identitate, dovada înlocuitoare a permisului de conducere și pix cu pastă albastră”, se arată în comunicatul IPJ Olt.
 
Totodată, având în vedere contextul actual generat de pandemia de Covid-19, pentru limitarea răspândirii acestui virusul, poliţiştii solicită candidaţilor să poarte masca sanitară de protecţie şi să păstreze distanţarea.Comentarii

Redacţia

2021-04-12 15:40:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...