Cultură

2020-01-09, 16:54:14

„Micul prinț” - un spectacol pentru oameni mari, la Centrul „Eugen Ionescu” Slatina

Spectacolul „Micul prinț” - un spectacol pentru oameni mari ajunge sâmbătă, 25 ianuarie 2020, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina.

Trei actori cu trei instrumente îi poartă pe privitori pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.

„O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii”, transmit organizatorii.

Distrubuția: Dora Notarescu, Vlad Gălățianu, Ștefan Ruxanda. Regia: Ștefan Ruxanda

Biletele se găsesc online pe www.iabilet.ro și la casa de bilete Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, Slatina (începând cu data de 3 ianuarie 2020 ora 16,00)

Informații la telefon 0742 538 602. Preț bilet: 35 lei.

Comentarii

Redacţia

2020-01-09 16:54:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...