Politică

2021-02-22, 16:34:13

Parlamentarii PSD Olt, amendamente la buget pentru investiţiile din judeţ

Preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că parlamentarii social-democraţi din judeţ se consultă cu primarii pentru a face amendamente la Legea bugetului astfel încât anumite proiecte să primească finanţare guvernamentală.


Marius Oprescu spune că este un buget de austeriate.

„Punctul de vedere al PSD a fost făcut public încă de acum trei săptămâni, când am prezentat un buget alternativ la bugetul actual, o proiecţie în care nu sunt măsuri de austeritate. Este un punct de vedere oficial al PSD, pe care îl susţinem în continuare. Parlamentarii PSD din judeţul Olt discută cu toţi primarii noştri, astfel încât să vedem ce investiţii ar avea astfel încât să mergem cu ele ca amendament la actualul proiect de buget al Guvernului şi să încercăm introducerea lor acolo”, a declarat preşedintele CJ Olt.

Preşedintele mai spune că depinde de Guvern cât de repede va fi aprobată Legea bugetului.

„Depinde de cum se mişcă actuala coaliţie de guvernare, în cât timp vor reuşi să-l treacă prin Parlament. Apoi, în ceea ce privește județul Olt, încă 30 de zile de transparenţă, după care urmează aprobarea lui. Primăriile pot să-şi adopte bugetul, imediat după şedinţa Consiliului Judeţean. Şi ei, o dată cu apariţia bugetului naţional pot să-şi creioneze bugetul şi să-l pună în transparenţă, chiar dacă toate sumele nu sunt exacte”, a declarat Oprescu.


Comentarii

Redacţia

2021-02-22 16:34:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...