Cultură

2019-02-12, 14:41:51

Piesă a Teatrului Arte dell’Anima, pusă în scenă la Slatina

Teatrul Arte dell'Anima pune în scenă, joi, 28 februarie, la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina, piesa „Totul despre femei” în regia lui Felix Crainicu și în interpretarea actrițelor Crina Lință, Corina Dănilă și Adriana Titieni.

Biletele se pun în vânzare începând de joi 14 februarie 2019, la casieria Centrului. Prețul unui bilet este 12,50 lei. Organizatori sunt Primăria Slatina și Asociația Culturală Center Inter Art.

„Totul despre femei” este după un text scris de Miro Gavran privește femeia realist, cu umor, cu suflet. Spectacolul propus de Teatrul Arte dell’Anima aduce în fața martorilor actului artistic trei actrițe care au acceptat provocarea să ofere nu doar talent și efervescență, ci o fărâmă din sufletul propriu. Pentru că era singura cale ca fiecare în parte să întrupeze cinci personaje diferite.

Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră și una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetiţe la grădiniță.

„3 actrițe, 15 personaje și un spectacol de o oră și jumătate ce te va învăța și dezvăța totul despre femei”, transmit organizatorii.

Comentarii

Redacţia

2019-02-12 14:41:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...