Eveniment

2021-10-12, 08:39:28

Prinşi băuţi la volan. Poliţiştii au reţinut 39 de permise, dintre care 17 pentru consum de alcool

39 de permise de conducere reţinute, dintre care 17 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și 22 pentru alte abateri, fiind retrase și 11 certificate de înmatriculare în doar două zile de verificări ale poliţiştilor rutieri. De asemenea, un bărbat, din Teleorman, a fost depistat pe raza localităţii Icoana, fără permis de conducere şi având o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au depistat, pe data de 9 octombrie, un bărbat, de 37 de ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Comunal 703 C, în comuna Icoana, fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe”, transmite IPJ Olt.  

Tot la data de 09 octombrie a.c., la ora 21:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au depistat un alt bărbat, de 51 de ani, din comuna Gostavățu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 642, în comuna Gostavățu, având o concentrație alcoolică de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcolului sau a altor substanțe.

În urma activităților desfășurate în perioada 8-10 octombrie au fost aplicate 779 de sancţiuni contravenţionale,  în valoare totală de 191.060 de lei. Totodată, au fost reținute 39 de permise de conducere, dintre care 17 pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și 22 pentru alte abateri, fiind retrase și 11 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 12 infracţiuni la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice, 3 fiind pentru consum de alcool, respectiv alcoolemie mai mare de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, 4 pentru conducere fără permis și 5 pentru alte abateri.

Comentarii

Redacţia

2021-10-12 08:39:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...