Comunitate

2021-03-24, 15:39:52

Slatina: Staţia de pompare a apei uzate din cartierul Cireaşov, blocată de deşeurile textile aruncate pe canalizare

Staţia de pompare a apei uzate de pe strada Nucului din Slatina a fost blocată, miercuri, din cauza deşeurilor textile aruncate de slătineni în vasul de toaletă.

Potrivit unui comunicat remis de Compania de Apă Olt, exista riscul ca apa menajeră să refuleze în curţile oamenilor şi agenţilor comerciali din zonă.

„Funcţionarea sistemului de canalizare depinde de fiecare dintre noi, dar, din cauza unor cetățeni iresponsabili, Stația de Pompare Ape Uzate de pe strada Nucului s-a oprit, astăzi, pentru câteva ore, după ce o electropompă s-a blocat din cauza deșeurilor textile! A existat pericolul ca apa menajeră să refuleze în curțile cetățenilor și agenților comerciali din zonă. Compania de Apă Olt trebuie să schimbe, acum electropompa distrusă de deșeurile (carpe și șervețele umede) aruncate în rețeaua de canalizare!”, transmite CAO.

Compania face, din nou, apel la cetățeni și agenți comerciali să nu mai arunce în vasul de toaletă, în chiuvetă sau în rețeaua de canalizare deșeuri menajere:

- ulei folosit și resturi alimentare,
- servetele umede, scutece, absorbante, ață  dentară, betisoare de urechi, hârtii și resturi alimentare,
- medicamente, măști sau mănuși de protectie,
- jucării sau alte obiecte în vasul de toaletă,
- deșeuri textile ( carpe),
- păr.
Numai hârtia igienică se aruncă în vasul de toaletă!

Comentarii

Redacţia

2021-03-24 15:39:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...