Eveniment

2021-10-11, 14:03:03

Şofer din Slatina care, băut fiind, a fugit de poliţişti, condamnat

Un şofer din Slatina a fost condamnat la închisoare cu suspendare după ce, băut fiind, a fugit de poliţiştii care îi făcuseră semn să tragă pe dreapta.

Evenimentul s-a petrecut, anul trecut, la finalul lunii martie. Poliţiştii i-au semnalizat şoferului să oprească, în zona Vămii Slatina, însă acesta nu a oprit. El şi-a continuat deplasarea pe mai multe străzi din municipiu până a ajuns în zona Trezoreriei Slatina.

Şoferul a fost apoi testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Băratul a declarat în faţa instanţei că a „consumat singur la domiciliul său în intervalul orar 11:30 – 16:00 circa 500 ml bere și 500 ml vin și a mâncat salată”.

Magistraţii Judecătoriei Slatina au decis să-l condamne pe şofer la un an şi o lună de închisoare cu suspendare, dar şi la 80 de zile muncă în folosul comunităţii, la Colegiul Tehnic Metalurgic din Slatina.

Decizia nu este definitivă.


Comentarii

Redacţia

2021-10-11 14:03:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...